Aluminium ramen en deuren, gordijngevels, poorten en hekkens - Elox International

Elox International nv

Elox International nv is sinds jaar en dag een referentie in het assembleren van aluminium ramen en deuren, vliesgevels en poorten. Ons bedrijf is op een gezonde manier gegroeid uit een éénmanszaak (1960) en heeft een bijzonder rijke ervaring opgebouwd in het verwerken van aluminium bouwprofielen. Onze geschiedenis bewijst dat Elox International nv staat voor kwaliteit, competentie, betrouwbaarheid en service. Het bedrijf beschikt over een Erkenning Klasse 4, ondercategorie D20.


Bij het ganse productieproces van opmeting, over productie tot plaatsing, garandeert de competente ploeg van monteurs, plaatsers, ingenieurs, tekenaars en het management een contante hoogstaande kwaliteit en een strikte opvolging van de planning. Elox heeft een eigen ontwerpatelier waarin alle bouwkundige details worden uitgewerkt zodat de verwerking, montage en plaatsing van de profielen foutloos kan verlopen. Ook het lakken of anodiseren gebeurt in eigen beheer.


Met zorg worden leveranciers gekozen die dezelfde kwaliteitsnormen kunnen voorleggen als dewelke Elox intern hanteert. Voor buitenschrijnwerk (ramen en deuren) biedt Elox u driekamerprofielen aan van Reynaers Aluminium. Deze profielen voldoen aan de strengste normen inzake thermiciteit, design, veiligheid, functionaliteit en comfort. Voor poorten wordt het gamma "Romance" van Sapa RC System voorgesteld; elegante vormgeving, zowel in klassieke stijl als modern.
Sinds 2001 hebben wij ook de exclusieve verkoop van de hoogwaardige klassieke Italiaanse aluminium design deuren en ramen.In onze toonzaal kunnen we u modellen tonen van al onze producten en meer uitleg geven over waarom Elox International nv de uitgelezen partner is om mee te werken uw bouwplannen te realiseren.Lees onze geschiedenis:
het
bedrijf
ons aanbod aan
particulieren
ons aanbod aan
professionelen
poorten en
hekkens
contacteer
ons