Aluminium ramen en deuren, gordijngevels, poorten en hekkens - Elox International

Ons aanbod aan professionelen

In de wereld van industrie- en projectbouw is Elox International nv bekend als een competitief, modern en flexibel bedrijf dat een meerwaarde biedt in het totaalproject. Een uitstekende communicatie met bouwheer en architect is de garantie van een vlekkeloze samenwerking. Op het vlak van vakmanschap, techniek, kwaliteit, zorg en veiligheid bewijst de portfolio dat Elox International nv probleemloos grote projecten kan aanvatten en tot een goed einde brengen.

De grote troeven die Elox International nv u kan voorleggen zijn:

  • alle opdrachten worden door eigen medewerkers uitgevoerd: ingenieurs, tekenaars,  monteurs, plaatsers, ... Een hecht team van specialisten dat bij elk project de perfectie nastreeft.

  • ruim 45 jaar praktijkervaring in aluminium schrijnwerk. Elox kiest ervoor zich toe te leggen op het beste materiaal en zich daarin te bekwamen dan een zo breed mogelijk aanbod te hebben.

  • Elox verkiest de aluminium profielen van Reynaers maar neemt verder alle technische research, uittekenen van details en bouwaansluitingen, het  rekenwerk voor eigen rekening. Het volledig geautomatiseerd machinepark, gelinkt aan de interne software, staat voor precisie en perfectie.

  • Door een eigen stock van onbewerkte profielen aan te leggen, kan Elox zich heel flexibel opstellen tijdens het bouwproces. De afwerking (anodisatie of lakken) gebeurt tevens in eigen beheer.

  • Alle werken worden uitgevoerd volgens de SECCO normen, wat een sluitende garantie inhoudt voor alle betrokken partijen.

Onze portfolio zal u overtuigen dat Elox International nv uw beste keuze is als bouwpartner voor grote projecten en industriebouw.

het
bedrijf
ons aanbod aan
particulieren
ons aanbod aan
professionelen
poorten en
hekkens
contacteer
ons